Steunt u mij voor het meefietsen met de Ketting van Ballonnen? Elke euro telt!

Geplaatst op: 25-04-2018

Steunt u mij voor het meefietsen met de Ketting van Ballonnen? Elke euro telt!

Wat is de Ketting van Ballonnen?

Van 11 tot en met 17 augustus gaan ongeveer 25 deelnemers elke dag 40 kilometer fietsen en daarnaast elke dag allerlei sportieve uitdagingen aangaan. Dit gebeurt allemaal in en om Utrecht, waarbij de finish bij het nieuwe Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie zal zijn.

Wat is de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK)?

Deze VOKK zorgt op allerlei manieren voor ondersteuning van ouders en hun kinderen tijdens of na het hebben van kanker van een kind. Dit doen ze door activiteiten te organiseren en informatie en een luisterend oor te bieden. Daarnaast zorgt de VOKK voor de KanjerKetting, waarbij zieke kinderen voor elke gebeurtenis of activiteit een nieuwe, zogeheten, KanjerKraal, krijgen. 

Wie ben ik en waarom doe ik mee?

Ik ben Fabiënne en ik ben 19 jaar oud. Ik woon in Helmond. Ik ben met de VOKK in contact gekomen, nadat ik op mijn 9de lymfeklierkanker bleek te hebben, daarvoor in korte tijd behandeld werd en genas. Ik heb tijdens en na mijn ziekte heel veel profijt gehad van de activiteiten die de VOKK organiseert, waardoor je in contact komt met lotgenoten, en van mijn eigen KanjerKetting.

Ik wil met mijn deelname aan de Ketting van Ballonnen laten zien dat er heel veel mogelijk is nadat je ziek bent geweest en hun hiermee hoop en steun geven. Daarnaast wil ik door mijn deelname aan de Ketting van Ballonnen graag meer aandacht creëren voor zowel het kind als de rest voor het gezin. Zowel tijdens als na de ziekte. Tot slot wil ik geld ophalen voor de VOKK, zodat andere gezinnen ook zo’n profijt kunnen hebben van wat de VOKK allemaal biedt.

Hoe kunt u mij helpen?

Een donatie geven via mijn pagina:

https://www.samensteunjesterker.nl/project/sponsor-fabienne-wachters